Furude Project: 07th Expansion

07th Expansion

|



Yazar: Ryukishi07

Ryukishi07, 19 Kasım 1973'te Chiba bölgesinde doğmuştur. Ryukshi07 gerçek ismi değil, mahladır. [bir yazarın eserlerinde kullandığı takma ad]
Takma ismi Final Fantasy V'teki Reina'dan gelir -- Japoncada 07 "reinana" diye okunur. Ryukishi de "ejderha şovalye" demektir; bu da Reina'nın ejderhasına ithafendir.

Üyeler: Ryukishi07 - Senaryo & Çizim
Yatazakura - Script
[Deceased / Merhum] BT - Web Tasarım

07th Expansion, iki kardeşin (Ryukishi07 & Yatazakura) Leaf Fight adında bir kart oyunu çıkarmasıyla kurulur. Ancak, onları üne kavuşturan, 10 Ağustos 2002'de 62. Comiket'te [Comiket: Comic Market sözcüklerinden meydana gelen, dünyanın en büyük çizgi roman fuarı.] tanıttıkları Higurashi no Naku Koro ni olur.

Her şey 2002 yılının Ağustos ayında piyasaya sürdükleri Higurashi no Naku Koro ni - Onikakushi-hen Visual Novel [Görsel Roman] ile başladı. Detaylı incelemeler ve tanıtım yazıları için Anime başlığındaki ilgili resimlere tıklayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Eleştirileriniz, yorumlarınız, önerileriniz bizim için önemli. Blogger'dan kaynaklanan yorum gönderememe sorunu olabilir. Bu durumda 2. bir kere yorum gönder'e tıklayınız.